Gratis downloads

Laura’s Library

Zal ik je een geheimpje verklappen? Je dacht misschien dat deze website helemaal compleet is. Want ja, er staat duizelingwekkend veel informatie en inspiratie op. Maar er is nóg meer… Ja, echt waar! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en je krijgt gratis toegang tot Laura’s Library met gratis downloads.

In deze bibliotheek staan leerzame eBooks, handige templates en inspirerende pdf’jes voor je klaar. Je kunt ze zo downloaden. En het mooie is: het kost je geen enkele euro! Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Vink Academy. Je vult je naam en emailadres in en beantwoordt drie korte fotografievragen. Twee minuten later kun je alles al downloaden. Appeltje-eitje!

Jaaaaaa, ik wil toegang tot Laura’s Library

Het aanmeldformulier werkt niet als je de nieuwsbrief al krijgt. Klinkt best logisch toch? :) Natuurlijk kun jij ook toegang krijgen tot de gehele Laura’s Library. Volg gewoon deze drie simpele stappen:

  1. Open in je mailbox een recente nieuwsbrief van Vink Academy.
  2. Scroll eventjes helemaal door naar beneden. Onderaan de mail staat een linkje met ‘Laura’s Library‘. Klik op die link.
  3. Vul vervolgens de drie vragen in. Controleer meteen je gegevens even… Staat je voornaam goed geregistreerd? Klik dan op ‘opslaan’. Op de volgende pagina staan alle downloadlinks voor je klaar. Jeej!

That’s it!

ALLES OVER SCHERPTEDIEPTE

eBook: Alles over Scherptediepte

Scherptediepte is een belangrijk begrip in de fotografie. Met een kleine scherptediepte krijg je een wazige achtergrond. Er zijn drie factoren die de scherptediepte beïnvloeden, terwijl vaak gedacht dat alleen het diafragma belangrijk is. In In dit meest gedownloade eBook met maar liefst 60 pagina’s, vertel ik je precies hoe het zit!

Meer informatie

25 foto’s gemaakt met een 50mm lens

Ik denk dat iedere fotograaf een 50mm lens in z’n cameratas moet hebben. Het is zo’n fijne en goede lens. In de inspiratie-PDF zie je met verschillende foto’s hoe veelzijdig deze lens is.

Meer informatie

Mythes & misvattingen over fotografie

Het internet staat bomvol met nuttige en leerzame informatie. Maar helaas staan er ook een hoop dingen die níet waar zijn. Dit heeft er mede voor gezorgd dat er een aantal hardnekkige mythes en misvatting over fotografie de ronde doen. Ik vond het tijd om die de wereld uit te helpen en schreef dit eBook voor jou!

Checklist voor het kopen van een polarisatiefilter