Gratis downloads

Laura’s Library

Zal ik je een geheimpje verklappen? Je dacht misschien dat deze website helemaal compleet is. Want ja, er staat duizelingwekkend veel informatie en inspiratie op. Maar er is nóg meer… Ja, echt waar! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en je krijgt toegang tot Laura’s Library met allerlei handige downloads.

In deze bibliotheek staan leerzame eBooks, handige templates en inspirerende pdf’jes voor je klaar. Je kunt ze zo downloaden. En het mooie is: het kost je geen enkele euro! Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Vink Academy. Je vult je naam en emailadres in en beantwoordt drie korte fotografievragen. Twee minuten later kun je alles al downloaden. Appeltje-eitje!

Het aanmeldformulier werkt niet als je de nieuwsbrief al krijgt. Klinkt best logisch toch? :) Natuurlijk kun jij ook toegang krijgen tot de gehele Laura’s Library. Volg gewoon deze drie simpele stappen:

  1. Open in je mailbox een recente nieuwsbrief van Vink Academy.
  2. Scroll eventjes helemaal door naar beneden. Onderaan de mail staat een linkje met ‘Laura’s Library‘. Klik op die link.
  3. Vul vervolgens de drie vragen in. Controleer meteen je gegevens even… Staat je voornaam goed geregistreerd? Klik dan op ‘opslaan’. Op de volgende pagina staan alle downloadlinks voor je klaar. Jeej!

That’s it!

Alles over scherptediepte

eBook: Alles over Scherptediepte

Scherptediepte is een belangrijk begrip in de fotografie. Met een kleine scherptediepte krijg je een wazige achtergrond. Er zijn drie factoren die de scherptediepte beïnvloeden, terwijl vaak gedacht dat alleen het diafragma belangrijk is. In In dit meest gedownloade eBook met maar liefst 60 pagina’s, vertel ik je precies hoe het zit!

25 foto’s gemaakt met een 50mm lens

Ik denk dat iedere fotograaf een 50mm lens in z’n cameratas moet hebben. Het is zo’n fijne en goede lens. In de inspiratie-PDF zie je met verschillende foto’s hoe veelzijdig deze lens is.

Mythes & misvattingen over fotografie

Het internet staat bomvol met nuttige en leerzame informatie. Maar helaas staan er ook een hoop dingen die níet waar zijn. Dit heeft er mede voor gezorgd dat er een aantal hardnekkige mythes en misvatting over fotografie de ronde doen. Ik vond het tijd om die de wereld uit te helpen en schreef dit eBook voor jou!

Checklist voor het kopen van een polarisatiefilter

Met een polarisatiefilter verminder je reflecties en krijg je mooie blauw luchten. Maar er zijn zoveel verschillende filters te koop, waar moet je precies op letten? Met deze handige checklist voorkom je een miskoop.

Templates voor de Bokeh Figuren Kit

Maak creatieve en unieke foto’s door te experimenteren met bokehfiguren. Wil je hiermee aan de slag te gaan, maar geen zin om uren zoet te zijn met het uitproberen? Download deze PDF en gebruik de handige templates om de bokehfigurenkit te maken.

Zwart-wit presets voor Lightroom

Tien van mijn favoriete, zelfgemaakte presets om in Lightroom een kleurenfoto met een enkele klik mooi om te zetten naar zwart-wit.

6 Must Have fotografie-accessoires

Sommige accessoires mogen eigenlijk niet ontbreken als je graag fotografeert. In deze PDF zie je of jij alle onmisbare accessoires al hebt of misschien nog even naar de winkel moet ;)

30 foto’s gemaakt bij GLOW Lichtfestival

GLOW is een jaarlijks terugkerend lichtfestival in Eindhoven. In deze PDF heb ik 30 foto’s verzameld, inclusief de instellingen waarmee ik die foto’s heb gemaakt. Leuk en leerzaam!

Spiekbriefje voor het fotograferen bij een lichtfestival

Print dit handige spiekbriefje uit en neem mee als je op pad gaat fotograferen bij het Amsterdam Light Festival of GLOW festival in Eindhoven!

En meer….

Nieuwsgierig naar wat er nog meer in Laura’s Library zit? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. Dan kun je over twee minuten alles direct downloaden!