COMPLEET OVERZICHT

Op dit moment staat de teller van Vink Academy op 233 artikelen boordevol fotografietips & inspiratie. Een gigantische waslijst die je flink wat avonden kost om van A tot Z door te lezen.

Ik hoor je nu denken: “Avonden leeswerk, Laura?! Daar zit ik toch helemaal niet op te wachten…
Nee, natuurlijk niet, gekkie! Daarom heb ik allemaal zoekhulpjes voor je gemaakt.

Om je vlot op weg te helpen, maakte ik een superhandige keuzehulp.

Ben je al op weg, maar wil je nog verder komen? Ik heb al die artikelen voor je ondergebracht in vertrouwde onderwerpen. Je vindt ze hieronder. Wil je nog sneller zoeken of zie je iets over het hoofd? Vul dan hieronder een zoekopdracht in.

Boek Iedereen FotoSMART

Meer dan 150 verschillende fotografiebegrippen slim uitgelegd

Wil je meer leren over fotografie, maar duizelt het je nog bij alle onbekende begrippen die je tegenkomt? Of zoek je een handig naslagwerk waar alles in staat? Dan is Iedereen FotoSMART zeker iets voor jou.Van camera-apparatuur tot fotografie-effecten. Van instellingen tot compositie. Van (flits)licht tot fotobewerkings-mogelijkheden. In dit boek staan meer dan 150 verschillende begrippen, termen en onderwerpen stuk voor stuk duidelijk uitgelegd!

Tell me more!

Ben je helemaal klaar met die mislukte foto’s?

Begin dan nu met de online fotografiecursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. In deze cursus krijg je alle onmisbare kennis aangeboden om zelf je camera in te stellen. Je foto’s zijn juist belicht, haarscherp, met de mooiste kleuren en perfecte timing. Leer eerst je camera maximaal kennen en haal vervolgens het maximale uit je foto’s!

Hoe fijn zou het zijn als je volgend jaar eindelijk al die prachtige plaatjes kan maken die je telkens voor je ziet? Sprekende foto’s van je kinderen, fantastische foto’s van de reis die op de planning staat, alledaagse momenten bijzonder vastgelegd. Het kan echt!

Hier wil ik meer van weten…
Boek Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen

Photoshop

Het bekendste fotoprogramma van allemaal. Toch maakt Lightroom mij blijer (zie hierboven), maar uiteraard vind je hier ook handige tips & tricks voor Photoshop.