Ontwikkel de fotograaf in jou2020-04-05T21:55:22+00:00

ONTWIKKEL
DE FOTOGRAAF IN JOU!

Met de fotografielessen van Laura leer je de mooiste foto’s maken! Ontdek de wereld van de fotografie en laat je inspireren op Vink Academy.

ONLINE FOTOCURSUS

Verbeter je foto’s met de fotografie-cursus “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen”: onmisbare kennis voor het zelf instellen van je camera.

MEER INFORMATIE

FOTOGRAFIE
E-BOOKS

Je ontvangt gratis eBooks boordevol nuttige informatie en tips wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Vink Academy. Al meer dan 36 duizend mensen (!) ging je voor.

ONTVANG DE E-BOOKS

FOTOGRAFIE
TIPS

Op dit moment staat de teller van Vink Academy op 208 artikelen boordevol fotografietips en inspiratie. Een gigantische waslijst dus!

ALLE FOTOGRAFIETIPS

FOTOGRAFIE WEBINARS

Tijdens het webinar krijg je extra fotografietips en informatie. Het webinar is daarbij overal te volgen, zolang je maar een internet verbinding hebt!

MEER INFORMATIE

Boek Iedereen FotoSMART geschreven door Laura Vink

Nieuw boek: Iedereen FotoSMART

Wil je meer leren over fotografie, maar duizelt het je nog bij alle onbekende begrippen die je tegenkomt? Of zoek je een handig naslagwerk waar alles in staat? Dan is Iedereen FotoSMART zeker iets voor jou. Met meer dan 150 verschillende begrippen, termen en onderwerpen stuk voor stuk slim uitgelegd!

Van camera-apparatuur tot fotografie-effecten. Van instellingen tot compositie. Van (flits)licht tot fotobewerkingsmogelijkheden. Bij ieder begrip staat centraal wat het is, hoe het werkt en hoe je het gebruikt in je fotografie. Het maakt niet uit of je foto’s maakt met je smartphone, compactcamera, systeemcamera of spiegelreflexcamera. Dit boek is écht voor iedereen!

FOTOGRAFIE CHALLENGE

Iedere maand start er een nieuwe fotografiechallenge op Vink Academy. Daag jezelf uit en doe mee! Maak de foto’s van het thema en upload jouw mooiste drie via de website. De beste foto’s verdienen een plekje in de Hall of Fame!

MEER INFORMATIE